Nyårsafton

2011-12-31 @ 14:32:23


Hej på er! Sitter nyduschad i min säng nu och väntar på att Hanna ska komma hit. Vi ska fixa i ordning ett skolarbete och sedan börja fixa oss för kvällen. Jag kommer ha en ny glittrig klänning ifrån gina på mig ikväll och kanske mina nya skor från skopunkten. Vid 6 så ska vi va hos min kusin där det blir mat med trevligt folk, efter det får vi se vart vi hamnar. Hoppas kvällen blir lyckad iaf & att ni får det lika bra som jag ska ha! Puss
Min vardag / Kommentarer (0)


Turkiet

2011-12-30 @ 19:13:12






Skulle inte alls vart fel att sitta i en solstol någonstans just nu!

Lookbook.nu

2011-12-30 @ 13:54:29





Fredag

2011-12-30 @ 13:51:28


Godmorgon! Eller godmorgon kanske man inte säger nu. Jag vaknade iaf sent idag, var verkligen jätte trött även fast jag sov längre än vad jag borde. Vaknade upp med världens träningsvärk i mina vader, ångrar lite att jag inte stretchade igår efter matcherna.. Idag så är det solning och träning som står på schemat! Ska väl in till stan om ca en halvtimme, känner att jag vill ha lite färg nu innan jag sätter på mig nyårsklänningen. Vid halv 5 så ska jag åka och träna, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda!

Love me for me, or don't love me.

2011-12-29 @ 23:26:47


I'm not the girl that you see in the magazine.
Perfect face and perfect body.
Never be anyone but the one I am, what I am.
I can't bend to your expectations.
Look to fulfill any fantasy.
If what I am is what you need.

Skor

2011-12-29 @ 21:41:07


Köpte dessa skor inne på skopunkten idag för 399.-

Grattis Mamma!

2011-12-29 @ 21:36:53




Hejsan! Måste börja med att säga grattis Mamma! ♥ Kom hem från Jönköping runt halv 9 idag, var där och spelade innebandy hela dagen och efter det åkte vi även en sväng till A6 där jag hittade ett par skor. Efter det åkte vi in till centrum och åt på en jättefin restaurang med god mat, riktigt mysigt! Nu sitter jag iaf i soffan och bara tar det lugnt, mer kommer inte hända idag! Hoppas ni har haft en lika bra dag!

Onsdag

2011-12-28 @ 23:38:21



Hejhej! Idag så vaknade jag runt halv 11 och då gick jag upp och åt frukost och fixade mig lite. Sedan så åkte jag iväg till isstadion där mitt lag skulle spela kälkhockey, jag var inte med men istället så tog jag lite kort som ni kanske kan få se i morgon ifall jag kommer ihåg det. Efter det så mötte jag upp Hanna i stan, vi gick runt och kikade lite, jag hittade inget speciellt. Efter stan så åkte jag iväg till Mattias och var med honom lite eftersom han åker iväg över nyår. Åkte hem vid 7 och då var det tänkt att jag skulle åka iväg och träna men det blev inte så för jag var så förkyld så vilade tills i morgon istället. I morgon så ska jag alltså åka iväg till Jönköping och spela innebandyturnering med västgöta, kommer nog bli roligt! Nu ska jag stänga av datorn och få lite sömn, godnatt!

Just det måste säga att jag fick tröjan på bilden av Mattias idag, gissa om jag är glad nu!!


Near me.

2011-12-28 @ 00:16:02


Cause if I wanted to go I would have gone by now.
But I really need you near me.

27 december

2011-12-27 @ 16:16:26


Hej på er! Igår så var det julfirande med kusinerna, det var mycket mysigt! Har fått väldigt mycket och bra saker i julklapp så är mycket nöjd! Igår runt 11 så blev jag upphämtad av Mattias så åkte vi hem till honom, vaknade även hos honom i morse. Kom precis hem från honom och nu hade jag tänkt att gå ut och ta något att äta. Ikväll blir det även träning som jag nästan hade glömt!

Jul

2011-12-25 @ 21:52:57


Hej på er! Mycket julfirande för min del. Igår så firade vi med mormor, morfar, farmor & farfar. Fick många paket som jag blev väldigt glad över bl.a. ett objektiv och pengar. Idag så firade vi jul med mormor & morfar och även mina kusiner från Göteborg var med, det var mycket trevligt. I morgon så ska jag och familjen fram till stan, ska försöka hitta något snyggt på julrean och efter det så åker vi till farmor och farfar och firar jul igen fast med släkten på pappas sida. Nu sitter jag och kollar på glee med familjen så ska inte skriva mer, hoppas ni har haft/har en underbar jul!

GLÖM INTE!

2011-12-23 @ 15:59:53
Ett tips till dig som vill tjäna pengar!

1. Gå in här. Skrolla ner tills du ser rutan "Bli medlem". Skriv in epost & önskat lösen. Lämna rutan "eventuell kampanjkod" tom. Sedan aktiverar du kontot genom att trycka på länken du får i din mail.
2. Nu har du fått 20 kr som start eftersom du blev medlem genom min länk!
3. Tryck på "tjäna pengar utan köp" och sedan "plus i kassan på facebook". Gilla deras sida och du får direkt 25 kr extra! Nu har du alltså redan tjänat 45 kr!
4. Nu kommer bloggen in i bilden! Tryck på "tipsa vänner" i spalten där du ändrar uppgifter mm. Kopiera din personliga länk eller någon av bannerna och lägg upp i din blogg. Nu kommer du få 8 kr av alla som blir tipsade av dig och när du har 200 kr så kommer du få dem utbetalat rakt till ditt konto!

Du kan även klicka på bilden "Plus i kassan" i menyn till höger på min blogg!

23 december

2011-12-23 @ 15:58:07


Hejhej! Har blivit rätt dålig på att blogga känner jag. Idag så har jag spenderat eftermiddagen i stan med min syster. Vi gick och köpte julklappar till mamma och pappa, äntligen så är alla julklappar köpta! Kikade även efter något jag kan ha på nyår men hittade verkligen ingenting som jag fastnade för så får se hur det kommer bli med det. Nu ligger jag i sängen, är verkligen jätte trött så orkar inte göra något. Men får väl tvinga mig upp snart och göra något vettigt!

Torsdag

2011-12-22 @ 18:05:32


hej på er! Vaknade upp i lidåker i morse och sedan drog jag in och mötte upp mamma och evelina för då skulle vi köpa julklappar. Har fixat allt nu, har bara en kvar så ska fram i morgon igen. Kom hem från stan runt halv 2 kanske och då började vi slå in julklappar och sen julstädade vi lite. Nu sitter jag och mina systrar i soffan och kikar på tv, resten av kvällen kommer väl se ut såhär också.

Vill så gärna ha!

2011-12-21 @ 14:58:00


<--------

chicy.se


 


Fråga

2011-12-21 @ 14:44:18
Är de ditt naturliga hårfärg, alltså har du inte gjort något med det? Nej, jag har slingat det några gånger, alltså gjort det ljusare. Jag har ganska ljust annars också men har aldrig färgat hela utan bara slingor! Hoppas du fick svar på din fråga!


Jullov

2011-12-21 @ 14:03:45


Hejhejhej! Äntligen jullov, slippa skolan ett tag och bara ta det lugnt! Nu har jag jul och efter det nyår att se fram emot, kommer bli grymt! Har även bestämt att jag inte ska sitta hemma och låta dagarna rinna iväg utan jag vill hitta på något. Slutade runt 11 idag och då gick jag in till stan med Hanna. Vi gick runt hela stan för att hitta en julklapp till henne, och till slut så hittade hon en sak som hon fick! Nu är det bara några julklappar kvar och det får jag fixa i morgon! Nu tänkte jag gå ut i köket och fixa mig något att äta!

I need a change

2011-12-19 @ 20:08:13



Nu har jag funderat i flera dagar på vad jag ska göra med mitt hår, har tröttnat helt på det nu! Visst det är väldigt långt och så och alla säger att jag ska ha det som jag har. Men det är så tråkigt att gå med samma frisyr hela tiden, tycker jag iaf. Så nu har jag bestämt mig för att göra något annorlunda med det! Vad vet jag inte riktigt än, ska iaf inte klippa så mycket på längden utan bara det slitna. Kanske klippa upp det? färga i någon tuff färg, eller ta slingor. Funderar på lite mörkare slingor och se hur det blir. Innan nyår (om det finns tider) så ska jag till frissan, behöver bara lite tips om hur man kan göra.

17.28

2011-12-19 @ 17:28:27


Hej på er! Idag hade jag två redovisningar i skolan, det gick faktiskt bra och det är skönt att det är över nu! Slutade tjugo över två och då mötte jag upp pappa på stan, han skulle kika på lite julklappar. Det var meningen att jag också skulle göra det men hade så ont i magen så ville bara hem. Jag känner att jag bara skjuter upp det där med julklappar, har inte köpt en enda än så i morgon är det bestämt att jag ska gå fram till stan med min syster och kika lite. Fick hem min klänning idag som jag beställde på nelly, den satt väl inte precis som jag ville men det får funka!

18 december

2011-12-18 @ 20:16:40


Den här dagen har gått sjukt fort, tiden har bara runnit iväg! Jag har för det mesta suttit och tränat på mina redovisningar som jag har i morgon. Det har faktiskt gått bra, kan en av dom untantill nu men frågan är ifall jag kommer göra det i morgon.. tror icke det. Sen har jag bara gått och små ätit idag, det brukar jag göra när jag har tråkigt, jag går alltid till kylskåpet. Det är ju inte så jättebra precis, men blir aldrig mätt. I morgon är det måndag, ny skolvecka vilket känns riktigt skönt eftersom vi får jullov på onsdag! Vad som händer mer i morgon vet jag inte riktigt, ska nog in till stan en sväng och fixa lite julklappar. Nu ska jag kika på mina redovisningar igen, ha det bäst!

Grymma iPhone skal

2011-12-18 @ 16:22:59



Under the lights tonight

2011-12-18 @ 15:42:59



There is no other place that I would rather be.
Just here with you tonight.

Foton

2011-12-18 @ 11:48:22





Söndag

2011-12-18 @ 11:12:21


Godmorgon! Vaknade för ca en halvtimme sedan, har faktiskt sovit jättebra inatt! Kul att vakna upp och se att snön har lagt sig, hoppas bara det håller sig till jul.. Min helg har faktiskt sett bra ut, har för det mesta spenderat tiden med Mattias, har spelat match och idag så hade jag tänkt att plugga lite. Matchen gick inte så bra, blev förlust med 9-7, men vi hade dom ett tag! Tänkte sätta igång med pluggandet nu och sen tänkte jag faktiskt gå ut och se om jag kan ta några bra bilder.

It's friday

2011-12-16 @ 12:11:22

bästisfestis

Godmorgon! Idag är det ju fredag och jag är ledig från skolan! Vaknade flera gånger i morse och till slut tog jag upp datorn och började kika lite. Tänkte göra i ordning mig lite och sen så tänkte jag åka in till stan en sväng. Lite senare så blir det träning och sen blir det nog tv resten av kvällen. Ville bara slänga in ett kort inlägg nu innan jag drar till stan! Ha det gött!

today my life begins

2011-12-15 @ 23:18:25



I will break these chains that bind me, happiness will find me.
leave the past behind me, today my life begins.
A whole new world is waiting it's mine for the taking.
I know I can make it, today my life begins.
Only have one life to live.
So you better make the best of it.



Vinnaren

2011-12-15 @ 18:59:27


Nu har jag lottat ut vinnaren till iPhone-skalet och det blev:
LULLU. Grattis! Har skickat ett mail till dig som det står mer information på.




15/12-11

2011-12-15 @ 18:28:18


Hejhej! Idag vaknade jag tidigt eftersom jag skulle åka iväg till skolan. Mår bättre idag, men hostar typ 24/7 & det är väldigt irriterande. Slutade skolan ca 3 idag och då drog jag fram till stan och kikade lite, skulle egentligen åka och sola men blev så trött och yr så ville bara hem. Men gick på stan med mamma och min syster en stund istället, hittade väl inget speciellt. Sitter hemma själv just nu medans de andra är hos mormor och morfar, vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. I morgon ska jag iaf fram till stan igen och kika på julklappar och sola!

Topshop

2011-12-14 @ 22:46:42


Det här får nog bli min nyårsklänning!

A true love story never ends.

2011-12-14 @ 20:42:14

love begins in a moment, grows over time and lasts forever.

Önskelista

2011-12-14 @ 19:38:07

TJÄNA PENGAR!

2011-12-14 @ 15:50:43
Har fått ett tips om att man snabbt och enkelt kan tjäna pengar på sin blogg!

1. Gå in här. Skrolla ner tills du ser rutan "Bli medlem". Skriv in epost & önskat lösen. Lämna rutan "eventuell kampanjkod" tom. Sedan aktiverar du kontot genom att trycka på länken du får i din mail.
2. Nu har du fått 20 kr som start eftersom du blev medlem genom min länk!
3. Tryck på "tjäna pengar utan köp" och sedan "plus i kassan på facebook". Gilla deras sida och du får direkt 25 kr extra! Nu har du alltså redan tjänat 45 kr!
4. Nu kommer bloggen in i bilden! Tryck på "tipsa vänner" i spalten där du ändrar uppgifter mm. Kopiera din personliga länk eller någon av bannerna och lägg upp i din blogg. Nu kommer du få 8 kr av alla som blir tipsade av dig och när du har 200 kr så kommer du få dem utbetalat rakt till ditt konto!

Du kan även klicka på bilden "Plus i kassan" i menyn till höger på min blogg!

14 december

2011-12-14 @ 12:46:35

Vill utomlands!

Hejsan! Jobbigaste natten på länge kan jag säga er! Vaknade flera gånger av att jag inte kunde andas, det var jätte jobbgt! Drömde jätte konstiga drömmar också. Idag så stannade jag hemma från skolan för är fortfarande sjuk, har nog nyst 20 gånger idag. Får hoppas det blir bättre snart! Tänkte städa i ordning mitt rum lite idag, kanske gå ut och ta lite frisk luft så får vi se ifall kameran följer med. Ska även försöka plugga lite idag ifall hjärnan orkar med det.. Fick mina hörlurar idag också, äntligen!! Kanske lottar ut vinnaren av iPhoneskalet lite senare, så håll ögonen öppna!


All this way

2011-12-13 @ 23:24:26


Like the new castle's of time.

Give me wings so I can fly.
I open my eyes and I feel strong.
I just need to know I'm here with you.

Tisdag

2011-12-13 @ 12:23:50


Hej på er! Har varit väldigt dålig på att uppdatera men har haft fullt upp helt enkelt. Igår så gick jag i skolan till halv 3 ungefär och då tog jag bussen hem. Sen fick jag skynda mig att leta efter något att ha på mig till lussebandyn och till slut så hittade jag ett lucialinne. Det var faktiskt en rolig kväll och det slutade med att mitt lag bytte kläder till innebandyspelare. Idag vaknade jag och mådde fortfarande inte bra, den här förkyldningen kommer inte gå över än på ett tag känner jag.. Nu ska jag kika vidare lite på datorn, vi hörs!

10 december

2011-12-10 @ 11:55:32


Random bild.

Godmorgon! allt bra med er? Jag vaknade upp rätt sent idag, men inget konstigt med det! Igår så kollade jag på idol hela kvällen, vann rätt person? Amanda var helt klart bäst igår, men jag gillar henne egentligen inte alls! Efter idol så blev jag upphämtad, åkte in till stan och spenderade resten av kvällen där. Kom inte hem förrän ca halv 4, oops. Det var nog därför jag tog en extra lång sovmorgon idag! Ikväll så ska jag ha släktkalas, längtar redan efter den goda maten vi ska äta! MUMS. Innan det så ska jag försöka plugga och städa lite. Ha det bra!

Lookbook

2011-12-09 @ 19:11:02







Fredag

2011-12-09 @ 14:59:18


Hej på er! Min födelsedag igår var toppen, fick det jag hade önskat mig. En systemkamera och ett par urbanears hörlurar. Firade mig med god mat och god efterrätt och sen tog jag en sväng in till stan, trevligt! I morse så vaknade jag runt 11 och då gick jag upp, åt frukost & fixade mig lite. Sedan så följde jag med in till stan för min syster skulle prova en balklänning, jag blev riktigt sugen när jag såg alla fina klänningar!! Sen åkte vi vidare in till stan och jag fick med mig en vit skjorta hem. Ska snart äta och senare blir det träning. Hur min kväll blir får jag se lite senare!

Congratulations to me..

2011-12-08 @ 16:29:39


Idag så är det den 8 december och det är alltså min födelsedag! Äntligen 17 år! Nu är det bara 1 år kvar tills jag fyller 18.. Jag vaknade i morse av många gratulationer och mamma hade även fixat frukost, så snällt! Åkte iväg till skolan och har ägnat hela dagen där, från 8 till 3. Fick tårta av mina klasskompisar, så gulligt! Sen blev jag hämtat på stan och då åkte jag förbi therese och fick även ett paket, har inte öppnat än men är väldigt nyfiken. Ska snart äta lite mat tror jag, mamma och min syster står och lagar mat just nu, jag bestämde vad för mat och det kommer bli så gott! Senare ska jag nog in till stan en sväng, och känslan att vara ledig i morgon är underbar!!

7 december

2011-12-07 @ 13:41:03


Hej!!
Sitter just nu i mitt rum och typ fryser ihjäl! Har bestämt att jag ska tända massor med ljus i mitt rum och göra det mysigt och sen bara ta det lugnt resten av dagen! Men riktigt så bra ska jag inte ha det, vid 3 så ska jag till skolan igen för att ha lektion, inte roligt alls. Ska sätta igång och plugga lite nu hade jag tänkt så jag verkligen kommer igång! Ikväll så har jag träningsmatch med damlaget, najsnajs!


Glöm inte!!

2011-12-06 @ 23:21:34

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Tisdag

2011-12-06 @ 15:26:27

Just precis nu så vill jag ha värme!!

Ännu en natt med lite sömn, somnade runt 3 någon gång, inte speciellt kul. Jag kom upp ur sängen i morse iaf, fast mina ögon mådde dock inte bra. Hade matteprov idag det gick dåligt, rent ut sagt skit.. Men jag hoppas på ett G iaf! Annars så har dagen varit rätt lugnt, vi kikade film på engelskan och höll på med våra flashfilmer på multimedian. Slutade för ca en timme sen och då kom mamma och hämtade mig & nu sitter jag här hemma och typ fryser ihjäl.. Måste börja plugga nu, för ska snart in till stan igen!

Not my day..

2011-12-05 @ 21:53:24

Vill ha brun igen! Vill åka till ett varmt land långt härifrån!

Hej på er! Sitter just nu i mitt rum och bara pluggar & pluggar.. Räknar matte, gör min flashfilm, gör idrottsfrågor, pluggar svenska och samhällskunskap. Problemet är att jag kommer ingen vart med något av det.. kan vara för jag sitter vid facebook och har en mobil bredvid mig. Min dag för det mesta bestått av plugg, har även hunnit med träning! I morgon så har jag matteprov, säger bara hej IG!

2011-12-05 @ 16:18:05


I woke up this morning and played our song.
And through my tears I sang along.
I picked up the phone and then put it down, 'cause I know I'm wasting my time.
I remember when we kissed, I still feel it on my lips.
I remember the simple things, I remember till I cry.

Måndag

2011-12-05 @ 07:51:54


Godmorgon. Vaknade halv 8 av min lillasyster och efter det så kunde jag inte somna om. Har fått riktigt dåligt med sömn inatt så idag är jag verkligen inte på bra humör. Börjar halv 10 idag och slutar halv 3, så jätte lång skoldag är det inte. Vill bara ligga kvar i sängen och inte vakna på ett tag, men livet är orättvist ibland.. Kanske blir lite dålig uppdatering för min del tills jag har kommit på andra tankar, ha det bäst!

'

2011-12-05 @ 07:35:25
Wake up, check beside me and on the phone and then realize that I haven't no one anymore..

stronger

2011-12-04 @ 11:57:01


Godmorgon! Ligger i sängen just nu, helt död känner jag. Igår så var jag iväg och spelade innebandy, en väldigt spännande match som slutade med vinst till oss, 8-3! Efter matchen åkte jag hem och fixade mig för att sedan bli upphämtad av hanna och åka vidare till lagfest. En riktig grym kväll var det! Kom hem vid halv 4 och då stensomnade jag. Ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra idag, det blir nog bara plugg och ta det lugnt för min del. Kanske gå ut och ta en lång promenad, känner att det behövs.. Nu ska jag iaf gå upp och äta frukost, vi hörs!!

Help

2011-12-02 @ 21:45:31








Är trött på mitt hår och vill göra en förändring, vet dock inte hur jag ska göra..

Har tillbringat kvällen framför idol, hoppas verkligen att Robin vinner! Nu sitter och lyssnar musik samtidigt som jag taggar match i morgon! Ska åka in en sväng till stan i morgon bitti med min syster och försöka hitta något snyggt som jag kan ha på kvällen då jag ska på lagfest. Jag kommer nog inte hinna skriva något i morgon eftersom jag kommer hem runt halv 7 och då ska jag börja fixa mig, men hoppas ni överlever ändå. Nu ska jag gå och fixa lite saker, så vi hörs! Puss

1 december

2011-12-01 @ 22:19:21


Dålig uppdatering, jag vet! Gick i skolan från 8 till 4 idag, en rolig dag som faktiskt gick väldigt fort. Efter skolan så mötte jag mamma och mina systrar i stan. Gick och kikade efter en snygg topp som jag kan har till fester osv.. men fick inte med mig någon hem, istället fick jag med mig en annan tröja hem från gina. Efter stan så skjutsade mamma mig till alush och nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem från sin träning. Just nu mår jag inte så bra, har svin ont i halsen och mår illa, hoppas det går över snart.. Nu ska jag fortsätta se på film, ha det bäst!!